Το δέλτα συγκεντρώνει φάρμακα και υλικά για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Δείτε πού και πώς συγκεντρώνεται το υλικό

Το δέλτα συγκεντρώνει φάρμακα και υλικά για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Δείτε πού και πώς συγκεντρώνεται το υλικό Το δ θα αποτελέσει σταθμό συγκέντρωσης φαρμάκων τα οποία ζήτησε το ΚΕΕΛΠΝΟ για τις πυρόπληκτες περιοχές (γάζες, Betadine, Fucidin, επιδέσμους, μωρομάντηλα). Η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Ινφογνώμων, στο Σύνταγμα, οδό Φιλελλήνων 14 στην Αθήνα. Θα συγκεντρώνουμε φαρμακευτικό υλικό καθημερινά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο και θα παραδίδεται αυθημερόν στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διατεθεί για την περίθαλψη των τραυματιών. Αν βρίσκεστε κοντά στο Μαρούσι, τα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκονται στην διεύθυνση Αγράφων 3-5. Μπορείτε να περνάτε από το βιβλιοπωλείο Ινφογνώμων καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 20:00 Πληροφορίες: 2103316036 Αναρτήθηκε από Savvas Kalenteridis


Το δ θα αποτελέσει σταθμό συγκέντρωσης φαρμάκων τα οποία ζήτησε το ΚΕΕΛΠΝΟ για τις πυρόπληκτες περιοχές (γάζες, Betadine, Fucidin, επιδέσμους, μωρομάντηλα). Η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Ινφογνώμων, στο Σύνταγμα, οδό Φιλελλήνων 14 στην Αθήνα.
Θα συγκεντρώνουμε φαρμακευτικό υλικό καθημερινά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο και θα παραδίδεται αυθημερόν στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διατεθεί για την περίθαλψη των τραυματιών.
Αν βρίσκεστε κοντά στο Μαρούσι, τα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκονται στην διεύθυνση Αγράφων 3-5.
Μπορείτε να περνάτε από το βιβλιοπωλείο Ινφογνώμων καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 20:00
Πληροφορίες: 2103316036

Αναρτήθηκε από Savvas Kalenteridis
Σχόλια