Αλβανία: Κατασχέθηκε η περιουσία του πρώην γενικού Εισαγγελέα

Αλβανία: Κατασχέθηκε η περιουσία του πρώην γενικού Εισαγγελέα Η Εισαγγελία Κακουργημάτων κατάσχεσε σήμερα την περιουσία του πρώην γενικού Εισαγγελέα Αντριάτικ Λάλα. Η απόφαση έρχεται μετά την έρευνα που διεξήχθη και διαπιστώθηκε ότι ο Λάλα είχε αδικαιολόγητα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Αλβανίας, ένας πρώην γενικός Εισαγγελέας να βρίσκεται υπό έρευνα για ξέπλυμα χρήματος και να του κατάσχεται η περιουσία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αλβανικής ραδιοτηλεόρασης, κατασχέθηκε ένα διαμέρισμα στην πόλη του Δυρραχίου και μερικά οικόπεδα στα Τίρανα που ανέρχονται σε 22 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Ο Αντριάτικ Λάλα πρόσφατα ζήτησε άσυλο στην Τουρκία.





Η Εισαγγελία Κακουργημάτων κατάσχεσε σήμερα την περιουσία του πρώην γενικού Εισαγγελέα Αντριάτικ Λάλα.


Η απόφαση έρχεται μετά την έρευνα που διεξήχθη και διαπιστώθηκε ότι ο Λάλα είχε αδικαιολόγητα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες.


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Αλβανίας, ένας πρώην γενικός Εισαγγελέας να βρίσκεται υπό έρευνα για ξέπλυμα χρήματος και να του κατάσχεται η περιουσία.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αλβανικής ραδιοτηλεόρασης, κατασχέθηκε ένα διαμέρισμα στην πόλη του Δυρραχίου και μερικά οικόπεδα στα Τίρανα που ανέρχονται σε 22 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.


Ο Αντριάτικ Λάλα πρόσφατα ζήτησε άσυλο στην Τουρκία.



(Στοιχεία από rtsh.al)
--
The Hellenic Information Team
Σχόλια