Amber Alert: Πού είναι οι δηλώσεις;...

Ντόρα Μπακογιάννη - Κυριάκος Μητσοτάκης

Αντα Ψαρρά

Τρέχουν και δεν φτάνουν όλη μέρα οι μεγάλοι μιντιακοί όμιλοι της Ν.Δ. προκειμένου να βρεθεί τρόπος, ώστε...
να παρουσιαστούν υποστηρικτικά της νέας γραμμής Κυριάκου οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Ζοζέφ Ντολ.

Με ευφάνταστα αναποδογυρίσματα και γρήγορη εξαφάνιση από τις ιστοσελίδες της δήλωσης της Ντόρας Μπακογιάννη «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμείς να τους λέμε "φούφουτους"» παρέμεινε μόνο η προφανής συνέχεια περί στήριξης στη γραμμή του κόμματος. Εξάλλου στο ζήτημα «συμμόρφωσης» έχει πικρή πείρα η κ. Μπακογιάννη.

Την ίδια τύχη είχε όμως και ο χαιρετισμός του Ζ. Ντολ «στο παράθυρο ευκαιρίας» για την επίλυση του θέματος της ονομασίας μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ και η ελπίδα του ότι μια αμοιβαία αποδεκτή λύση θα οδηγήσει σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

Σε χρόνο μηδέν και μετά από ορατές και αόρατες αντιδράσεις ήρθε η εξωτερική... βοήθεια του Μ. Βέμπερ (πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ) μέσω tweet στο οποίο ευθέως όχι απλά εκφράζει γενικώς την εμπιστοσύνη του ΕΛΚ στη ΝΔ, αλλά «νουθετεί» και την ελληνική κυβέρνηση. Σε άλλη περίπτωση θα είχαν ξεσηκωθεί και οι «αδέσμευτες» πέτρες, αλλά τώρα μάνι μάνι το tweet σκέπασε τον Ντολ και τη Ντόρα σε «εθνικό δίκτυο». 

Όπως είχε πει άλλωστε και ο Κυριάκος: «Εγώ δεν έφυγα ποτέ από τη Ν.Δ.!» Τότε κάποιοι νόμισαν ότι αυτή ήταν σπόντα για τον Αντώνη σαμαρά. Αμ δε!

efsyn.gr
Σχόλια