Με εξώδικό απάντησε η Σπυράκη στον Καμμένο...

Κλιμακώνεται περαιτέρω η κόντρα της Νέας Δημοκρατίας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με...
αφορμή την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία - ένα θέμα το οποίο διατηρεί ψηλά στην ατζέντα του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίο επεισόδιο στο συνεχιζόμενο σίριαλ της αντιπαράθεσης αποτελεί το εξώδικο που ανακοίνωσε ότι θα στείλει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, στον κ. Καμμένο.

Η σχετική δήλωσή της έχει ως εξής: «Οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του. Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές».

Είχε προηγηθεί η παρακάτω ανάρτηση του κ. Καμμένου στο twitter:

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κ. Σπυράκη, είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για τις «αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα» για την πώληση πολεμικού υλικού. Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει το «ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών».

Από την πλευρά του, το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».



















Τέλος, το ΥΠΕΘΑ, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε πως πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα...

efsyn.gr
Σχόλια