Εμμονή στην σκανδαλολογία...

Σοβαρά ερωτήματα συνεχίζει να προκαλεί η εμμονή της Ν.Δ. στην όξυνση, την πόλωση και τη σκανδαλολογία παρά το γεγονός ότι υφίσταται συνεχείς κοινοβουλευτικές ήττες. Πολλά...
στελέχη του κόμματος αναρωτιούνται γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμμένει σε μια τέτοια στρατηγική από τη στιγμή που σε επίπεδο εντυπώσεων χάνει κατά κράτος, όχι μόνο εξαιτίας της έλλειψης ρητορικών ικανοτήτων, αλλά και επειδή τόσο η οικογένεια Μητσοτάκη όσο και η Ν.Δ. έχουν πολιτικό παρελθόν, έχουν ασκήσει εξουσία και έχουν σκελετούς στην ντουλάπα τους.

Οι επιτελείς της Πειραιώς σημειώνουν ότι μπορεί οι συγκρούσεις να δείχνουν τον Τσίπρα να αντεπιτίθεται, ωστόσο στη συνείδηση της κοινής γνώμης έχει χαθεί το ηθικό πλεονέκτημα μιας «άμωμης» Αριστεράς και αυτό θα μετρηθεί στις επόμενες εκλογές. Όπως επισημαίνουν στην Πειραιώς, η ιστορία με την πώληση εξοπλισμών στη Σαουδική Αραβία έχει μεγάλη «ουρά» και η Ν.Δ. δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια αποκάλυψής της.

Έτσι κι αλλιώς στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν μόνιμα στο στόχαστρό τους τον Πάνο Καμμένο και εκτιμούν ότι η συμπόρευση αλλά και η συνεχής, υπερβολική στήριξη που του παρέχει ο Τσίπρας, προκαλεί ρωγμές στην ηθική του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Πειραιώς τονίζουν ότι ο πρωθυπουργός είναι όμηρος της συνεργασίας του με τους ΑΝΕΛΛ και θα την πληρώσει ακριβά στις επόμενες εκλογές, ενώ του καταλογίζουν εξουσιομανία, μπροστά στην οποία δεν διστάζει να μεταφέρει ανεξακρίβωτες πληροφορίες ή στοιχεία ακόμη και από το βήμα της Βουλής, παρ’ ότι ένας πρωθυπουργός, λόγω και του αξιώματός του, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός...

Πηγή: topontiki.gr
Σχόλια