Πώς συνέλαβαν τον Σερβοκροάτη με τα 136 κιλά κοκαΐνης...

Πώς συνέλαβαν τον Σερβοκροάτη με τα 136 κιλά κοκαΐνης
Ο μυστηριώδης Ιβάν που έστησε ένα δίαυλο διακίνησης κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στην Ελλάδα, η ποσότητα κοκαΐνης των...
15 εκατ. ευρώ και οι Έλληνες μεσάζοντες είναι τα τρία κομμάτια ενός παζλ που καλούνται να συνθέσουν οι αστυνομικοί για να εξιχνιάσουν την υπόθεση μεταφοράς 136 κιλών κοκαΐνης στη Βάρκιζα.


Η δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr δείχνει τη χλιδάτη ζωή του Ιβάν με την Πόρσε που κινούνταν στα Νότια Προάστια και έψαχνε να αγοράσει πολυτελή σπίτια αλλά και το ρόλο της αστυνομίας η οποία μέσω μιας ανώνυμης καταγγελίας που έφτασε πριν από 20 ημέρες στη δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Ο Ιβάν που καταζητείται από τις αρχές διακινούσε στη χώρα μας κοκαΐνη στη χονδρική έναντι 40.000 ευρώ το κιλό ενώ μέσω «μεσίτων» προσπαθούσε να νοικιάσει αλλά και να αγοράσει διαμερίσματα θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γιγαντώσει το καρτέλ ναρκωτικών που είχε στήσει τη χώρα της. 
Οι αστυνομικοί ψάχνουν την άκρη του νήματος από τις 31 ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίε αναφέρονται ονόματα και ποσότητες ναρκωτικών και αυτό που λένε ότι θα προκαλέσουν σεισμό στην εγχώρια σόουμπιζ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

protothema.gr
Σχόλια