Στο μικροσκόπιο οι σημειώσεις Ζαφειρόπουλου...

  Το κουβάρι της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Ασκληπιού, επιχειρούν να ξεμπλέξουν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε...
αυτή τους την προσπάθεια έχουν δύο, ίσως τρία, σημαντικά “χαρτιά” στα χέρια τους.

Ίχνη DNA, υλικό από κάμερες ασφαλείας, προηγούμενες υποθέσεις, μαρτυρία συνεργάτη και σημειώσεις ερευνούν οι αστυνομικές αρχές για να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τους δράστες.

Όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στις ιδιόχειρες σημειώσεις που φέρεται να κρατούσε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, την ώρα του τελευταίου επαγγελματικού ραντεβού στο γραφείο του που αποδείχτηκε μοιραίο.

Συγκεκριμένα, οι δράστες πήραν τηλέφωνο αρχικά στο κινητό τηλέφωνο του άτυχου δικηγόρου και όχι στο γραφείο του, υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του δολοφονηθέντος.

Μάλιστα, οι δράστες φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι έχουν συλλάβει το αδελφό του ενός για ληστεία, ότι κρατείται στη ΓΑΔΑ και του ζήτησαν να αναλάβει την υπόθεση.

Όμως, το όνομα που έδωσαν δεν υπήρχε στα αρχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν προσχηματική η υπόθεση για να εξερευνήσουν τον χώρο και αφορμή για να εκφράσουν τις απαιτήσεις τους για κάτι άλλο...

altsantiri.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS
Σχόλια