Εξυπνες λύσεις στην εποχή της κρίσης! ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ!!! Δωρεάν θέρμανση.

http://www.safe-shop.gr/images/products/201405071413101808690702Log-maker.jpg ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και το προϊόν αυτό θεωρείται χειμερινό προϊόν, η αγορά του πρέπει να γίνει άμεσα!!! Θα χρειαστείτε αρκετό καιρό να "κατασκευάσετε" τα καυσόΧΑΡΤΑ!

Ο μόνος οικολογικός τρόπος κατασκευής υλικού καύσης από χαρτί για την σόμπα και το τζάκι.

Θέλεις να ανάψεις μια ωραία φωτιά? Κρυώνεις αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για ξύλα? Μην απελπίζεσαι. Υπάρχει το Paper Log Maker!!!

Μπορείτε να κάνετε ανακύκλωση και να μετατρέψετε παλιές εφημερίδες, χαρτί περιτυλήγματος, φάκελα, γράμματα, τετράδια, χαρτόνια, κουτιά και ότι άλλο άχρηστο χαρτί πέσει στα χέρια σας, μικρά ξυλαράκια, σε καυσόξυλα ΔΩΡΕΑΝ.

Το μοναδικό εργαλείο μετατροπής χαρτιού σε είδος καύσης, ΔΩΡΕΑΝ!!! Καυσόξυλα από χαρτί!

Οταν αρχίσεις και το χρησιμοποιείς, θα διερωτάσαι πως μέχρι τώρα ζούσες χωρίς αυτό!

Ενα εργαλείο για δωρεάν κατασκευή υλικού θέρμανσης.

Εξωτερικές διαστάσεις: Μήκος 26cm (10.1/4"), Πλάτος 9cm (3.1/2"), Υψος 14cm (5.1/2")

210 2015222
69 44 55 60 66

www. securetech.gr
www.save4you.gr
www.autopro.gr
autopro@acci.gr

Τρόπος λειτουργίας

Βρέξε τις σκισμένες εφημερίδες και άλλου είδους χαρτιά από το προηγούμενο βράδυ. Τοποθέτησε την μάζα αυτή στη συσκευή και πίεσε τα δύο χερούλια για να αφαιρέσεις όσο περισσότερο νερό μπορείς. Θα χρειαστεί να αφήσεις για κάποιο διάστημα 2-3 εβδομάδων (ανάλογα με τον καιρό), για να στεγνώσει το τουβλο από χαρτί και μετά να το χρησιμοποιήσεις στο τζάκι!

Τα πολύ καλά πιεσμένα "χαρτότουβλα", θα καίγονται για περίπου δύο ώρες χωρίς να αφήνουν μεγάλη ποσότητα στάχτης, χωρίς καποία δυσκολία και χωρίς την χρήση χημικών για να ανάψουν. Εξοικονόμηση χρημάτων από όλες τις μεριές!




Πηγή: The Secret Real Truth
Σχόλια