Στυλιανίδης κατά Κακλαμάνη-Γκιουλέκα για τα αποτελέσματα!...


Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, γραμματέας Προγράμματος Νέας Δημοκρατίας, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο Flash 960, για τα «ενδεχόμενα» λάθη των υποψηφίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που αποτέλεσμα είχε να «χαθούν» δήμοι που παραδοσιακά ελέγχει η κεντροδεξιά.
Ακολουθούν απόσπασμα της συνέντευξης:
«Υπήρξαν...

λάθος χειρισμοί των υποψηφίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, υπό την έννοια του ότι με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκαν προκάλεσαν από μόνοι τους μία κεντροαριστερή συσπείρωση που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.

Δηλαδή ο κ. Καμίνης έχει ένα πολυσυλλεκτικό σύνολο τον οποίο τον επέλεξε και του έδωσε την πλειοψηφία, γιατί ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαχείριση της προεκλογικής περιόδου από το δήμαρχο είχε σαν αποτέλεσμα να ξυπνήσουν κάποια αντανακλαστικά των Οικολόγων, των Αριστερών, των Ποδηλατών και όλων αυτών οι οποίοι εμφανίστηκαν στον πρώτο γύρο και πέτυχαν να συσπειρωθούν σε αυτό το ποσοστό.

Από την άλλη πλευρά δεν προκλήθηκε αντίστοιχη συσπείρωση στο κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας διότι είχε εμφανιστεί επαρκώς ανεξάρτητη η υποψηφιότητα του Νικήτα του Κακλαμάνη, με αποτέλεσμα να μην ξυπνήσουν τα πολιτικά αντανακλαστικά της Κεντροδεξιάς.»
www.parapolitika.gr
Σχόλια