Επιθετικό μάρκετινγκ από την εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις...

Nonews-NEWS.com



Επιθετικό μάρκετινγκ από την εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_8911.html
Sep 11th 2024, 20:51


Κυκλοφόρησε βραχιόλια εμπνευσμένα από την Τέιλορ Σουίφτ...Μία ώρα μετά την υποστήριξη της εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις από την Τέιλορ Σουίφτ στο Instagram, η ομάδα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ ξεκίνησε να πουλάει βραχιόλια φιλίας εμπνευσμένα από την τραγουδίστρια. Το προϊόν, με τιμή $20 για ένα σετ δύο βραχιολιών, αποτελείται από μπλε και μαύρη κλωστή και χάντρες από πηλό που σχηματίζουν τη φράση «Harris Walz 24»...
Η ανάρτηση της Σουίφτ έγινε αμέσως μετά το προεδρικό debate μεταξύ της αντιπροέδρου και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. «Θα δώσω την ψήφο μου στην Kamala Harris και τον Tim Walz στις προεδρικές εκλογές του 2024», έγραψε η Swift, δηλώνοντας την υποστήριξή της στη Χάρις για τις μάχες που δίνει για τα δικαιώματα και τις αξίες που χρειάζονται υπεράσπιση.
Η εκστρατεία της Χάρις αντέδρασε γρήγορα με ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ανάρτηση της Σουίφτ, γράφοντας: «Η Κάμαλα είναι έτοιμη γι' αυτό», κάνοντας αναφορά στο δημοφιλές τραγούδι της Σουίφτ"…Ready For It?".
Επιθετικό μάρκετινγκ από την εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις- Κυκλοφόρησε βραχιόλια εμπνευσμένα από την Τέιλορ ΣουίφτFacebook TwitterΤα βραχιόλια φιλίας, που έγιναν δημοφιλή στις συναυλίες της Σουίφτ, είναι εμπνευσμένα από τους στίχους του τραγουδιού «You're On Your Own, Kid» και έχουν γίνει παράδοση για τους θαυμαστές της να τα ανταλλάσσουν μεταξύ τους.
Ο υποψήφιος σύντροφος της Harris, Κυβερνήτης Τιμ Γουόλς, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη της Swift σε συνέντευξη στο MSNBC, λέγοντας: «Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην Taylor Swift» και προσθέτοντας με χιούμορ, «το λέω αυτό ως συνάδελφος ιδιοκτήτης γάτας».
Η εκστρατεία Harris-Walz έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία προϊόντων που απευθύνονται στη γενιά Z, με σχεδιασμούς από κορυφαίους οίκους μόδας και αναφορές σε δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως η Charli XCX. Οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας και της εκστρατείας δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια από το Business Insider.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια