«Απαράδεκτοι»...

Nonews-NEWS.com



«Απαράδεκτοι»...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_9938.html
Sep 29th 2024, 15:14



Σε καρικατούρες των παλιών τους χαρακτήρων σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά σίριαλ όλων των εποχών, τους «Απαράδεκτους», εξελίχθηκαν οι ήρωές του. Και όλα αυτό για ένα σποτάκι υπέρ της Άννας Διαμαντοπούλου...
Οι τρεις παλιοί «Απαράδεκτοι» Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος, μαζί με τον πανταχού παρόντα Σταμάτη Φασουλή, έστησαν έναν θίασο υπέρ της Άννας Διαμαντοπούλου και μπήκαν στην υπηρεσία της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Κι έφτιαξαν ένα τραγικό σποτάκι, κωμικοτραγικό θα έλεγα καλύτερα, σίγουρα και αμήχανο, σαφώς και ανέμπνευστο, αναπαράγοντας κάποια από τα παλιά αστεία του περίφημου σίριαλ. Σαν ένα reunion συμμαθητών που συναντιούνται ξανά μετά από πολλά-πολλά χρόνια (πολλά όμως...) και επαναλαμβάνουν τον χαβαλέ που έκαναν έφηβοι και στο γυμνάσιο.
«Τι έγινε ρε παιδιά;» αναφωνεί πάλι on camera ο Σπύρος σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της συμφοράς.
Όλο το σύστημα υπέρ Άννας Διαμαντοπούλου, το ακροκεντρώο και το δεξιό. Όπως και με τον Ανδρέα Λοβέρδο πέρυσι. Μην αφήσουν τίποτε χωρίς να το ελέγξουν.
Όσο για το αστείο της Δήμητρας Παπαδοπούλου με την πίτσα, πόσο καταπληκτικό...  

Ακολουθεί το σποτ:


Δημήτρης Κανελλόπουλος
efsyn.gr




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια