Aνιαρή σύναξη γενικών γραμματέων υπουργείων…

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Aνιαρή σύναξη γενικών γραμματέων υπουργείων…
https://www.zoornalistas.com/2024/09/a_29.html
Sep 29th 2024, 09:39


Δυο ναυάγια είχε το πρόσφατο debate των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ- που κάποιοι προσπαθούν να αναδείξουν ως «υπόδειγμα» πολιτικής αντιπαράθεσης, ενώ δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ανιαρή σύναξη γενικών γραμματέων υπουργείων…
Ο Χάρης Δούκας πέρασε κάτω από τον πήχη του και αφού τον έκανε χαλκομανία ο Ανδρουλάκης -σε στυλ: «κόψε κάτι, ρε μεγάλε» – βρήκε απλώς «απρέπεια» να του λένε ότι δεν μπορεί να συγκρίνεται με τον Μπραντ, τον Μιτεράν ή τον Ερντογάν.
Τώρα έχει μανία καταδίωξης από τους Ανδρουλακικούς και καταγγέλλει «δολοφονία χαρακτήρα». Δεν χρειάζεται να τον δολοφονήσει κανείς -αυτοκτόνησε μόνος του.
Για την Άννα Διαμαντοπούλου ήταν χειρότερα. Η περσόνα που σχεδιάσε να αναδείξει καταβυθίσθηκε με δυο ερωτήσεις από τον Γερουλάνο και τον Κατρίνη. Σε βαθμό που μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο: «Αν ρωτήσεις τον κόσμο θα σου πουν ότι η Διαμαντοπούλου είναι ΠΑΣΟΚ».
Όταν τέλειωσε η εκπομπή είχε τελειώσει και η ίδια. Αλλά για να συνεχιστεί η αποστολή της πύκνωσε τις παρουσίες της στα ΜΜΕ, όπου συνεχίζει το μπαλαμούτι για την «εμπειρία » της και την ικανότητά της να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην… κυβέρνηση, μόλις στηθούν οι εθνικές κάλπες.
- απόσπασμα από κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο Ανοιχτό Παράθυρο (ΕΔΩ)



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια