Κλαίει όλη η Ελλαδα ! Άλως πώς... ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !





Γράφει η Κωνσταντινιά Ντέμου Κοζάνη.

«Δεν ήταν ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο. Ήταν σχεδιασμένο και συντονισμένο από τους Τούρκους».
Τα τείχη καταρρέουν εκ των εσωτερικών προδοτών! Προς όλους τους εμπλεκόμενους της προβοκάτσιας ! Σταματήστε επί τέλους να θυσιάζετε τα παιδιά μας ! Κλαίνε μανούλες ! Κλαίνε μανούλες !

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα παλικάρια μας Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή να επιστρέψουν πίσω σώοι και αβλαβείς που συνελήφθησαν με τις κατηγορίες για «προσπάθεια στρατιωτικής κατασκοπείας»
.. Αρχηγέ Βρείτε άλλον τρόπο για την εμπλοκή με τους Τουρκομογγόλους στο Αιγαίο Έτσι κι΄ αλλιώς οι ΗΠΑ θα αρπάξουν τον γεωφυσικό πλούτο της Ελλαδος !
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης είπε ο,τι : προέκυψε από λάθος εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στην περιοχή. Δεν έκαναν λάθος Κ. Αποστολάκη , ούτε εξ’ αιτίας των καιρικών συνθηκών στην περιοχή, οι δύο Ελληνες αξιωματικοί βγήκαν από το δρόμο τους,ούτε βρέθηκαν από λάθος σε τουρκικό έδαφος, δεν είναι Χιονάτες με τους επτά Νάνους να τρέχουν παίζοντας μέσα στο δάσος .. Ήταν μια καλοστημένη προγραμματισμένη επίθεση νεότουρκων και τους συνέλαβαν !
Εδω υπάρχει η απορια, ήσασταν γνώστες ενωρίτερα; μιας και έγκυρη εφημερίδα σε άρθρο της χτυπούσε τον κώδωνα του κινδύνου;
ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ !Η περιπολία ηταν στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, που αυτήν την περιοχή την γνώριζαν πολύ καλά, λόγο εντοπιότητας και της πολυετούς τους θητείας του ενός εκ των δυο βαθμοφόρων !
Τυφλώθηκα από τα χάρτινα παράσημα και τα χρυσά αστέρια ! ουσία μηδέν !
Οι Στρ/κοι μας Κ. Κωσταρακο δεν ηταν κοκκινοσκουφίτσες για να χαθούν στο δάσος ο Υπολοχαγός με τον λοχία οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν είναι στελέχη της 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι». Απαγωγή ηταν Αρχηγέ …. Εν ψυχρό Απαγωγή !
Καταδρομική ενεργεια των Τούρκων ηταν για να τους απαγάγουν !! , δεν μπέρδεψαν τον συνοριακό σύνορο .
Οι ίδιοι κληρονόμοι της εξουσίας των χάρτινων αστεριών ήσασταν και στα Ιμια και στην Κιναρο που χάσαμε 6 ΗΡΩΕΣ της πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να κηρυχτούν οι «γκριζες ζώνες» υπέρ των επικυρίαρχων !
Σταματήστε επί τέλους να θυσιάζετε τα παιδιά μας ! Κλαίνε μανούλες !
Κλαίει όλη η Ελλαδα !
Ενέδρα εστησαν στα παλικάρια μας !
Τούρκοι κομάντος Κ. Κωσταράκο εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους γιατί δεν έγινε καμιά σύλληψη;
Και αν γινόταν σύλληψη , γιατί τόσα χρόνια η απελευθέρωσή τους γινόταν σε τοπικό επιπεδο κατόπιν συνεννοήσεως των διοικητών των μονάδων ; τι άλλαξε σήμερα στην περίπτωση του Υπολοχαγού και του Λοχία;
Οι δύο Έλληνες, Αρχηγέ , αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη πολιτική σκακιέρα.
Έπρεπε ήδη να υπάρχουν αντίμετρα και συνέπειες για τους Μεμέτηδες…..
Απ’ τους πολιτικους και τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ ,ΓΕΝ , ΓΕΣ δεν περιμένουμε τίποτα..
Που είναι ο ΟΗΕ; που είναι η ΕΕ; Τι λέει ο αρχηγός του ΝΑΤΟ;
Τι λέει ο Μ. Κωσταράκος Στρατηγός του Πυροβολικού, πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της
Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικoύ Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ). που κρύβεται;
Αρχηγοι των Ε.Δ. Αναμένουμε άμεσα την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην χώρα μας».

Κωσταντινιά Ντέμου

«Μακεδόνισσα «₪₪₪₪₪₪₪₪

Διαβάστε την ανάρτησή του Mikhail Kostarakos
Mikhail Kostarakos


Όλες μας οι σκέψεις και όλες μας οι προσπάθειες πρέπει τώρα να συγκεντρώνονται στην υποστήριξη των δυο παιδιών μας που δοκιμάζονται στις Τουρκικές φυλακές.

Σχόλια